عسل گرما ندیده چیست؟

دایرة المعارف
بدون دیدگاه

وقتی رفته بودیم عسل مَشَ سالیم را از او بگیریم، برای دومین بار عسلی را دیدیم که قبلاً در آن حد توجهمان را به خودش جلب نکرده بود.

این عسل با عسل‌هایی که تا بحال دیده بودیم خیلی فرق داشت. چرا که رنگ و شکل و جنسش به کلی فرق می‌کرد. بگذارید تمامش کنم، این عسل خیلی شبیه کره‌ی طبیعی بود تا عسل.

از خود مَشَ سالیم پرسیدیم که چرا این عسل این شکلی است؟ چرا سفید است؟ چرا انقدر سفت است؟
مَشَ سالیم حین آماده کردن عسل‌ها گفت این عسل گرما ندیده است.

چرا عسل رس زده بهتر است؟ از دید سازمان ترویج جهاد کشاورزی

چرا عسل رس زده بهتر است؟ از دید سازمان ترویج جهاد کشاورزی

باز سوال کردیم گرما ندیده دیگر چیست؟ چرا باید عسل را گرما داد؟ گفت عسل ها اکثراً بعد از اینکه از موم استخراج می‌شوند رُس یا شکرک می‌زنند و ما به این نوع عسل، عسل خالص هم ‌می‌گوییم.

چون خریدارها، عسل را فقط با رنگهای قرمز، نارنجی یا زرد دیده‌اند، پس به سختی می‌توان آنها را قانع کرد که این عسل رُس زده، مطمئن‌تر و خالص‌تر و پرخاصیت‌تر از آن عسل های قرمز و نارنجی و زرد رنگ است.

اینجا بود که تصمیم گرفتیم عسل خالص یا گرما ندیده را هم وارد سبد فروش یاشل بکنیم.

 

گرم کردن عسل باعث از بین رفتن آنزیم‌های بسیار مفید عسل شده و ممکن است سمّی بنام هیدروکسی متیل فورفورال تولید کند!

خرید عسل از مَشَ سالیم الله قولیزاده

عسل شناسنامه دار مَشَ سالیم

او طی یکی بیماری به شغل زنبورداری روی آورد. داستان از این قرار است که دکتر گفته بود دیگر امیدی به زنده بودنش نیست و بیماری که داشت لاعلاج بود به نوعی …

نظرات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست