طرز تهیه نان خانگی فوری در ماهیتابه

غذا
بدون دیدگاه

در این مقاله می‌خواهیم دستور پخت نانی شیرین، ترد و خوشمزه را برایتان بگوییم. نانی گندمی که با عسل تهیه می‌شود. دستور پخت آن خیلی راحت است و نیازی به مواد اولیه آنچنانی ندارد. با ما همراه باشید تا طرز پخت این نان خوشمزه را بگوییم.

مواد لازم

1 فنجان شیر
1 فنجان آب
3/4 فنجان آب گرم
1 فنجان عسل
1 بسته خمیر مایه
5 فنجان آرد نان
1 فنجان کره
1 قاشق غذاخوری نمک (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری شکر
1/2 فنجان روغن قنادی

دستور تهیه نان خانگی

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

1- مواد لازم را آماده کنید.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

2- آب گرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کنید.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

3- فر را از قبل تا دمای 350 درجه گرم کنید.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

4- شیر، آب، 2 فنجان آرد، عسل، روغن قنادی و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

5- مخلوط را مجدداً با 3 فنجان آرد باقیمانده مخلوط کنید. اینبار 15 دقیقه بگذارید بماند.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

6- کف ماهیتابه را کره کاری کنید.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

7- حالا مخلوط (خمیر) را درون ماهیتابه بریزید.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

8- ماهیتابه را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

9- نان را از فر بیرون بیاورید و آنرا کره کاری کنید و بگذارید خنک شود.

تهیه نان گندمی سنتی عسلی

لذت ببرید 😉

منبع: wikihow

نظرات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست